De vant over ryggplagene

back-pain-3

Aktiv sitting på SpinaliS har hjulpet mange med ryggplager. Møt tre stykker som byttet stol i tide.

 

ref1

HÅKON MALMØ, BILIA KJELLER

«Jeg har hatt mye ryggproblemer, blant annet har jeg to ganger hatt  prolaps. Derfor har jeg blitt flink til å bevege meg riktig for å unngå feilbelastninger på ryggen, og jeg trener jevnlig. Jeg har hatt lettere tilbakefall en til to ganger i året, men disse har heldigvis gått raskt over. Etter å ha blitt anbefalt å kjøpe en SpinaliS kontorstol og begynne med aktiv sitting, har jeg blitt sterkere i korsryggen. Jeg kjenner at jeg sitter  riktig, og det virker som SpinaliS-stolen tvinger meg til å sitte riktig. Dermed blir hele arbeidsstillingen min bedre, jeg blir roligere, og spenner meg heller ikke så mye når arbeidspresset øker. Faktisk er den anspentheten jeg hadde i nakke og skuldre også borte nå. Det var veldig uvant å sitte på SpinaliS stolen de første ukene, jeg ble litt støl i muskulaturen og avlastet på litt forskjellige måter. Men, etter hvert har jeg blitt vant til å sitte aktivt på min SpinaliS Spider, og jeg kan ikke bruke noen annen stol nå. Jeg er rett og slett avhengig av den.»

ref2

ANNE ROSE RØSBAK FERAGEN, 
ACTICA HUMANISTISK AKADEMI AS

«Det jeg liker aller best med SpinaliS-stolen er at sittestillingen stemmer så godt overens med det å jobbe aktivt og konsentrert ved skjerm. Tidligere har jeg fått råd om å  bruke ryggstøtten for å avlaste kroppen når jeg sitter. Det er i og for seg fint når en skal hvile, lese eller sitte på møter, men når en skal arbeide fokusert med ulike skrivebordsoppgaver er det fint å komme opp med ryggen og ha nærhet til både tastatur og skjerm, sånn som en gjør med stolene fra SpinaliS. Deler av året jobber jeg intenst med skrive- og redigeringsoppgaver på skjerm, og da merker jeg godt at det er en påkjenning for kroppen å sitte i ro, time etter time. En blir jo sliten av å sitte lenge, også når en bruker en SpinaliS-stol, men på en annen måte. Tidligere har jeg opplevd det som belastende for kroppen å sitte stille ved skrivebordet. Nå blir jeg i stedet sliten av at musklene er i arbeid mens jeg sitter, og det er jo bare bra, for det betyr to ting: at jeg aldri stivner helt mens jeg sitter og at jeg gradvis blir sterkere i kjernemuskulaturen.»

ref3-kopi

ÅSE MARIT H. JØRGENSEN, EVRY NORGE AS

«Jeg har slitt mye med låsninger i bekken og rygg etter graviditet. Når jeg bruker stolen har jeg ikke på langt nær så mange behandlinger hos terapeuten som jeg måtte ha tidligere, og jeg har heller ikke de ryggplagene som jeg hadde før. Jeg vurderer faktisk å skaffe meg en slik stol hjemme og, sånn at jeg kan bruke den når jeg har hjemmekontor og ellers.»

 

Er du nysgjerrig på om Spinalis og Aktiv Sitting er noe for deg? Sjekk ut våre modeller her eller bestill gratis prøvesitting her.