Vi tilbyr 14 dagers uforpliktende prøvesitting

  Kryss av for formålet med kontakt*

  NB! Vi sender alltid en bekreftelse pr e-post når innsendt melding er mottatt i vårt system. Dersom dette ikke skjer, har ikke meldingen nådd frem. Da bør du ringe oss eller sende en e-post til spinalis@spinalis.no !

  Vi leverer til hele landet. Prøvesitting koster ikke noe, fakturering inkl frakt skjer først når man har prøvesittet og vil beholde stolen. Evt. retur er kostnadsfri. Vi er eneforhandler av SpinaliS, men kunder som ønsker det kan bestille / få faktura via andre forhandlere.

  Ønsker du å kjøpe eller prøvesitte en SpinaliS?

  Sitter du riktig på jobb, kan du forebygge og utbedre vond rygg, stiv nakke og ømme skuldre hver dag uten at du tenker over det. Med en SpinaliS arbeidsstol styrker du kjernemusklene og ryggen samtidig som du sitter godt. SpinaliS-stolene er av meget høy kvalitet og er sertifisert som kontorstoler iht EN-1335. Finn din SpinaliS arbeidsstol og kontakt oss for prøvesitting.

  For bestilling av SpinaliS arbeidsstoler, ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Det samme gjelder om du ønsker mer informasjon og ønsker å prøvesitte SpinaliS. Vi samarbeider med klinikker og fagmiljøer innen rygg og aktivisering/ergonomi over hele landet, og tilbyr prøvesitting hjemme og på jobben.

  Se vårt utvalg av stoler her

  Activate AS, SpinaliS Arbeidsstoler
  Nedre Skøyen vei 11, 0276 Oslo

  E-post: spinalis@spinalis.no
  Telefon: 21 38 01 40