Gi en SpinaliS-stol i gave!

SM-R711-GRY-CAP-R303-RED-CHK-R711-GRY-CHK-R201-ORG-C

Å gi en SpinaliS-stol i gave, kan trygt kalles både unikt og omtenktsomt. Den kan også gjøres helt personlig, med egen logo eller brodert navn, og kanskje en egen farge. Til kontoret eller hjemme.

SpinaliS-stolene kan leveres i mange farger, med forkrommet understell, og med egen logo. Dette har flere av våre kunder benyttet seg av i mange sammenhenger. Som gave til en jubilant – privat eller på jobben – en personlig SpinaliS-stol er en unik og flott gave!

Veldig mange opplever ryggplager, og det forårsaker mye av sykefraværet på arbeidsplassene. Variasjon i arbeidsstilling er alfa og omega for å unngå plager. En investering i SpinaliS er en investering i bedre helse, økt trivsel og mindre sykefravær, med andre ord en meget lønnsom investering.

En SpinaliS Arbeidsstol har ­samme helsefremmende effekt som sitte­ball. Samtidig har SpinaliS alt du krever av en god arbeidsstol. Den aktive sittestillingen på det ­bevegelige setet stimulerer ­sentrale rygg- og magemuskler og gjør at ryggsøylen hele tiden har korrekt posisjon. Kjerne­muskulaturen aktiviseres  og vedlikeholdes, noe som er helt avgjørende for forebygging av ryggplager og vondt i ryggen.

Den unike konstruksjonen gjør at setet er bevegelig i alle retninger og gir naturlig en variert og aktiv sittestilling. Dermed styrkes kjernemuskulatur og sentrale rygg- og magemuskler naturlig. Når en beveger kroppen følger setet bevegelsen til bekkenet og ryggsøylen. Denne koordinerte bevegelsen sikrer at bekken og ryggsøyle hele tiden har riktig posisjon, og en unngår dermed unødig press og slitasje på ryggsøylen.