Sjekk tallene – så fornøyde er SpinaliS-brukerne

Vi får veldig mange hyggelige tilbakemeldinger når vi er ute hos brukerne. For å dokumentere hvor fornøyde de faktisk er, gjennomførte vi en undersøkelse blant SpinaliS-brukerne.

Over 600 SpinaliS-brukere tok seg tid til å svare på undersøkelsen og vi fikk overveldende mange positive tilbakemeldinger. Og dessuten en rekke konstruktive kommentarer og innspill, veldig nyttig i arbeidet vårt!

Nedenfor kan dere se noen smakebiter fra undersøkelsen:

Lysbilde2

Lysbilde1

Veldig mange opplever ryggplager, og det forårsaker mye av sykefraværet på arbeidsplassene. Variasjon i arbeidsstilling er alfa og omega for å unngå plager. En investering i SpinaliS er en investering i bedre helse, økt trivsel og mindre sykefravær, med andre ord en meget lønnsom investering.

En SpinaliS Arbeidsstol har ­en type bevegelighet som gir mer helsefremmende enn vanlig sitte­ball, bl.a. fordi man kan sitte høyere. Samtidig har SpinaliS alt du krever av en god arbeidsstol. Den aktive sittestillingen på det ­bevegelige setet stimulerer ­sentrale rygg- og magemuskler og gjør at ryggsøylen hele tiden har korrekt posisjon. Kjerne­muskulaturen aktiviseres  og vedlikeholdes, noe som er helt avgjørende for forebygging av ryggplager og vondt i ryggen.

Den unike konstruksjonen gjør at setet er bevegelig i alle retninger og gir naturlig en variert og aktiv sittestilling. Dermed styrkes kjernemuskulatur og sentrale rygg- og magemuskler naturlig. Når en beveger kroppen følger setet bevegelsen til bekkenet og ryggsøylen. Denne koordinerte bevegelsen sikrer at bekken og ryggsøyle hele tiden har riktig posisjon, og en unngår dermed unødig press og slitasje på ryggsøylen.