SpinaliS Explorer (SpinaliS Rodeo)

SpinaliS Explorer (tidligere SpinaliS Rodeo) er vår nyeste balansestol for Aktiv Sitting på jobb eller hjemmekontor. Som standard er stolen utstyrt med et avrundet sete som passer godt til både høye og lavere arbeidsstillinger. Stolen kan også utstyres med sadelsete, rundt sete eller firkantet sete dersom det er ønskelig. Det lave ryggstøet med god korsryggstøtte og vinger er et fullverdig ryggstø, som gjør at stolen er behagelig gjennom en lang arbeidsdag. Stolen kan justeres i høyden og setet er bevegelig i alle retninger, som på alle SpinaliS arbeidsstoler. Stolene utstyres med en gasslift tilpasset din høyde.

På SpinaliS Explorer og øvrige SpinaliS-stoler med ryggstø har man en unik valgmulighet – man kan veksle mellom å sitte i en aktiv arbeidsstilling uten å bruke ryggstøet, eller å sitte i hvilestilling inntil ryggstøet. Det er dette vi velger å kalle en ekte ergonomisk stol.

Understell og ramme på SpinaliS Explorer lagerføres i svart. Trekket på ryggstøet og setet kan leveres i svart, grå og rød. Stolen kan i tillegg leveres i flere farger mot pristillegg. Den passer inn overalt; i kontormiljøer, klinikker, butikker, salonger, resepsjoner, samt hjemme.

Pris eks. mva: 8 392,-
Pris inkl. mva: 10 490,-

Trekk: Renna
Egenskaper: Avrundet sete, lavt ryggstø med korsryggstøtte og vinger
Egnet for: Arbeidsplass kontor/hjemme, tillater høy ­arbeidsstilling
Tilgjengelige farger: