SpinaliS Hacker

SpinaliS Hacker er vår mestselgende balansestol for Aktiv Sitting på jobb eller hjemmekontor. Modellen har netting i sidene på ryggstøet for å gi god lufting, og den er designet for å gi maksimal støtte i korsryggen. Ryggstøet med armlener er regulerbart i høyden. Stolen kan justeres i høyden og setet er bevegelig i alle retninger, som på alle SpinaliS arbeidsstoler. Stolene utstyres med en gasslift tilpasset din høyde.

På SpinaliS Hacker og øvrige SpinaliS-stoler med ryggstø har man en unik valgmulighet – man kan veksle mellom å sitte i en aktiv arbeidsstilling uten å bruke ryggstøet, eller å sitte i hvilestilling inntil ryggstøet. Det er dette vi velger å kalle en ekte ergonomisk stol.

Understell og ramme på SpinaliS Hacker leveres standard som svart, men kan også leveres i krom utførelse. Trekket i midten av ryggstøet og på setet kan leveres i 8 farger. Nettingen i siden leveres i svart, uansett farge på øvrig trekk. Den passer godt inn i alle kontormiljøer, og er en god investering for rygg, nakke og skuldre.

Pris eks. mva: 10 992,-
Pris inkl. mva: 13 740,-

Innenlands frakt tilkommer, men kun ved kjøp, prøvesitting koster ikke noe. For fraktbetingelser se denne siden.

Trekk: Renna/Mesh
Egenskaper: Universell modell, passer de fleste
Egnet for: Arbeidsplass kontor/hjemme
Ta kontakt om tilgjengelige farger utover svart.

SpinaliS Hacker Arbeidsstol