SpinaliS Pilot

SpinaliS Pilot er vår mest eksklusive arbeidsstol for Aktiv Sitting. Den har utpreget sidestøtte i ryggstøet, som kan justeres både i dybden og høyden. Setet er bygd opp med ekstra polstring i kantene for maksimal komfort. Stolen kan justeres i høyden og setet er bevegelig i alle retninger, som på alle SpinaliS-stoler. Fjæren under setet på denne modellen er noe stivere enn på øvrige modeller. Stolen er kledd i en kombinasjon av Alcantara og Skinn og har et helt unikt utseende.

På SpinaliS Pilot og øvrige SpinaliS-stoler med ryggstø har man en unik valgmulighet – man kan veksle mellom å sitte i en aktiv arbeidsstilling uten å bruke ryggstøet, eller å sitte i hvilestilling inntil ryggstøet. Det er dette vi velger å kalle ekte ergonomiske kontorstoler.

Understell og ramme på SpinaliS Pilot leveres standard som svart, men kan også leveres i krom utførelse. Trekket på ryggstøet og setet kan leveres i noen flere farger. Den vil være en attraksjon i alle kontormiljøer, og er en investering i god helse. Stolen brukes også på mange 24-timers sentraler, med mange brukere.

Pris eks. mva: 25 192,-
Pris inkl. mva: 31 490,-

Innenlands frakt tilkommer, men kun ved kjøp, prøvesitting koster ikke noe. For fraktbetingelser se denne siden.

Trekk: Skinn/Alcantara
Egenskaper: Større modell, god plass, dybderegulerbart ryggstø
Egnet for: Arbeidsplass kontor/hjemme
Ta kontakt om tilgjengelige farger utover svart.

SpinaliS Pilot Arbeidsstol