SpinaliS Spider

SpinaliS Spider er en av våre mest populære balansestoler for Aktiv Sitting på jobb eller hjemmekontor. Den har god sidestøtte i ryggstøet. Ryggstøet med armlener er regulerbart i høyden.

Denne elegante balansestolen er bygd opp med ekstra polstring i sidene for maksimal komfort. Stolen kan justeres i høyden og setet er bevegelig i alle retninger, som på alle SpinaliS arbeidsstoler. Stolene utstyres med en gasslift tilpasset din høyde. SpinaliS Spider er kledd i en kombinasjon av Alcantara og NewTex og har et elegant utseende.

På SpinaliS Spider og øvrige SpinaliS-stoler med ryggstø har man en unik valgmulighet – man kan veksle mellom å sitte i en aktiv arbeidsstilling uten å bruke ryggstøet, eller å sitte i hvilestilling inntil ryggstøet. Det er dette vi velger å kalle en ekte ergonomisk stol.

Understell og ramme på SpinaliS Spider leveres standard som svart, men kan også leveres i krom utførelse. Trekket på ryggstøet og setet kan leveres i 3 farger. Den vil være et friskt pust i alle kontormiljøer, og er en investering i god helse.

Pris eks. mva: 13 592,-
Pris inkl. mva: 16 990,-

Innenlands frakt tilkommer, men kun ved kjøp, prøvesitting koster ikke noe. For fraktbetingelser se denne siden.

Trekk: Alcantara/Newtex
Egenskaper: Bedre plass, markert sidestøtte i ryggstø
Egnet for: Arbeidsplass kontor/hjemme
Standard farge: Svart. Tilgjengelige farger: Blå, Rød.

SpinaliS Spider Arbeidsstol